PSYTREC – bedrijfsdocumentaire

PSYTREC – Bedrijfsdocumentaire

Als gespecialiseerde GGZ instelling richt PSYTREC zich exclusief op het behandelen van (complexe) PTSS. Dit doen zij op een innovatieve wijze om zo kort en intensief, maar bovenal zo effectief mogelijk te behandelen. 

In plaats van vele maanden één keer per week of één keer per twee weken behandelen, kiest PSYTREC ervoor de patiënten meerdere dagen aaneensluitend te behandelen. De patiënten kunnen daartoe op de locatie van PSYTREC overnachten.

De behandeling van PTSS bestaat uit een combinatie van wetenschappelijk gefundeerde therapieën voor trauma-verwerking, die op elkaar zijn afgestemd. Daarnaast is een intensief bewegings- en (buiten)sportprogramma een belangrijk onderdeel van het dagprogramma. De locatie en de directe omgeving zijn daarop volledig afgestemd. Het derde deel van het PTSS-behandelprogramma bestaat uit Psycho-educatie. Deze drie onderdelen samen vormen de INTENSIVE5- en INTENSIVE8- PTSS-behandelprogramma’s, welke uniek in de wereld zijn.

Onderstaand treft u de bedrijfsdocumentaire van PSYTREC aan, voor verder informatie over PSYTREC verwijzen wij u graag naar de website: www.psytrec.nl  

 

Recommended Posts