MHS – Samenwerking UWV en MHS – “Werkfit” traject

Merk Hoe Sterk

UWV en MHS werken samen met perspectief 

9 augustus 2018 UWV Erkenning aan MHS | Merk Hoe Sterk naar het “Werkfit” traject.

Merk Hoe Sterk is dé specialist in vervolgzorg na PTSS-behandeling, op weg naar arbeidsperspectief. Dat wordt ook wel het “Werkfit” traject genoemd, alleen wordt er vaak niet gedacht aan hoe jij in je vel zit op dat moment. Veelal leidt dit tot terugval in een vicieuze cirkel van negatieve mentale en fysieke belemmeringen. Na afsluiting van het pilotjaar van ons “Vervolgzorg” traject is gebleken dat 90% van onze cursisten die zijn teruggekeerd in het arbeidsproces, nog steeds aan het werk zijn. 


Coaching en Training door ervaringsdeskundige professionals.
Merk Hoe Sterk gaat voor kwaliteit en persoonlijke aandacht. Daarom werken wij alleen met in PTSS gespecialiseerde topcoaches- en trainers, die vanuit ervaringsdeskundigheid, werkveldervaring(politie, defensie, brandweer, civiel) hun expertise delen om jou bij te staan in het herstel- en verwerkingsproces op weg naar werk(fit). Zij zijn onze toppers die begrijpen waar jij staat, hoe jij je voelt en wat je nodig hebt om mentaal en fysiek vitaal in balans te staan. In onze interventies, die uit verschillende modules zijn opgebouwd, helpen wij jou o.a. leren om te gaan met je eigen emoties, deze te reduceren en toepassen in soms lastige situaties.


Op welke wijze kun jij deelnemen aan onze “Werkfit” interventie?
Vertrouwen in elkaar is de eerste stap die gemaakt moet worden, daarin is jouw ‘wil’ een must om resultaten te gaan behalen. Tijdens een intakegesprek met jou en de deskundigen van het UWV kijken we met elkaar hoe wij jou kunnen helpen in het herstel en verwerkingsproces. Mogelijk kom je net uit een PTSS behandelcyclus en ben je op dit moment nog niet klaar voor ons Vervolgtraject, dan kan het verstandig zijn om eerst andere stappen te zetten voordat je met ons verder gaat. Als je klaar bent om de eerste stap bij ons te zetten ben je bij ons aan het juiste adres, wij luisteren naar je en doen alles samen met jou, het is jouw traject


Richt Merk Hoe Sterk zich alleen op PTSS?
MHS is gespecialiseerd in de Coaching, Training en Werkfit trajecten van mensen die PTSS hebben of gehad hebben en juist net dat duwtje nodig hebben of de juiste tools om er zelf tegenaan te gaan.  De eerste stap gaat altijd om (h)erkenning en aanvaarding en als dat lukt, maken we samen de volgende stap op weg naar vitaliteit. Wij staan klaar voor jou en jouw directe omgeving. 


Welke diensten kunnen wij aanbieden?
Het UWV kent een drietal types re-integratiediensten voor mensen met een Wajong WGA, ziektewet of ZW-uitkering.

 

1.    De re-integratiedienst “Werkfit” maken van het UWV biedt mogelijkheden om mensen emotioneel, mentaal en fysiek te versterken zodat zij geschikt worden geacht om het werk succes te hervatten.

2.    De re-integratiedienst “Naar werk” is het uiteindelijke doel.

3.    De Re-integratiedienst “Werkfit maken” is voor MHS een eerste prioriteit. Met andere woorden, eerst herstellen en dan naar werk! 

Het UWV zet de re-integratiedienst “Werkfit maken” in om klanten zodanig te versterken dat zij na het succesvol beëindigen van onze mentale en fysieke interventies geschikt zijn om het werk te hervatten. Het gaat om de vitaliteit van de mens, zodat deze klaar is om (betaald) aan het werk te gaan.

De onderdelen waaruit het ‘Werkfit maken’ traject o.a. bestaat zijn:

·         Versterken van mentale en fysieke vaardigheden;

·         Versterken van de werknemersvaardigheden.

·         Verbeteren van de persoonlijke effectiviteit en presentatie.

·         Arbeidsmarktpositie in beeld brengen.


Waarom zou je kiezen voor Merk Hoe Sterk?

1.    Wij begeleiden mensen met de psychofysieke problematiek bij PTSS.

2.    Wij  bieden Coaching en Training door o.a. ervaringsdeskundige specialisten.

3.    Wij luisteren naar je en ondersteunen je op mentaal en fysiek vlak.

4.    Wij leren je om weerbaar en assertief te zijn.

5.    Wij helpen je de balans tussen privé en werk te versterken.

6.    Wij bieden je een uitgebreid netwerk van specialisten om je doelen te behalen.

7.    Wij (her)kennen de complexiteit van PTSS in diverse vormen.

8.    Wij luisteren wél naar jou…

In welke districten van Nederland zijn wij actief?

·         Zuid Nederland

·         Midden Nederland

·         Noord Nederland

·         Oost Nederland

Per district hebben wij een districtsmanager aanwezig die tevens Coach – Trainer is. Dat doen wij om mensen op posities te hebben die direct snappen waar het over gaat en jou begrijpen. Op die manier kunnen wij jou sneller en beter helpen.


Aanmelden bij ons?
Graag zetten wij laagdrempelig in om een wederzijds vertrouwen op te bouwen. Daarom kiezen wij altijd voor een voor jouw vertrouwelijke omgeving voor de intake en verdere interventie.

 

Je kunt je aanmelden via jouw UWV-contactpersoon, geef aan hem/ haar door dat jij geholpen wil worden door Solleveld Consultants BV/Merk Hoe Sterk.

Natuurlijk mag je altijd bellen of mailen naar MHS o.v.v. aanmelding Intakegesprek UWV Werkfit.

 

 

Telefoonnummer: 0252-530 486                                    Email adres: info@merkhoesterk.com

 

Recommended Posts