VIDEO – The secret of becoming mentally strong

TED event 
The secret of becoming mentally strong 

16 mei 2018

 

In onderstaand filmpje spreekt Amy Morin over mentale kracht en hoe je, je gedachten en emoties onder controle kunt houden en productief kan blijven ondanks de omstandigheden. Iedereen kan mentale kracht opbouwen alleen weten wij vaak niet hoe. Het opbouwen van mentale kracht is de sleutel tot het bereiken van je potentie.
Helaas is het filmpje in het Engels en alleen Engels ondertiteld, maar als je deze taal machtig bent is het zeker het kijken waard.

Zij spreekt vanuit ervaring en compassie, dat maakt dit filmpje ontzettend motiverend om veranderingen in je eigen denken te gaan toepassen, zodat ook jij je potentie kan bereiken.  

Amy Morin is een klinisch sociaal werker. Sinds 2002 werkt zij als counselor met kinderen, tieners en volwassen. Amy is gespecialiseerd in ‘mentale kracht’ en heeft internationale bekendheid met betrekking tot dit onderwerp gekregen. Haar boek, “13 Things Mentally Strong People Don’t Do’, is in meer dan 20 talen vertaald. Amy wordt vaak uitgenodigd als spreker, en praat graag over de beste strategieën om tegenslag te overkomen en het kweken van mentale spierkracht.  

  

 

Recommended Posts